17 October 2017

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE PUTRA HEIGHTS, PUCHONG DAN SHAH ALAM


pengedar vivix puchong
Pengedar Vivx Shaklee Paling comey!
Hai Assalamualaikum semua. Salam Sejahtera untuk yang bukan beragama Islam. Nak bagitau lagi ni AR adalah Pengedar Vivix Shaklee di Putra Heights, Puchong dan Shah Alam. Jika uolls memerlukan produk ni boleh la hubungi AR ye. ketik je WHATSAPP LINK ni 

vivix shaklee

Vivix Shaklee adalah produk paling hot di dalam banyak-banyak produk Shaklee kerana kualiti nya yang sangat tinggi. Walaupun agak tinggi kos nya tetapi pengguna Shaklee mengakui ia sangat berkesan. Kalau tak takkan repeat order dan order baru sentiasa kan. 

Khasiat dan Manfaat Vivix Shaklee Untuk Kesihatan

pengedar vivix shaklee


Vivix Shaklee ni terbukti dapat melindungi dan memperbaiki hingga tahap DNA. info lanjut mengenai VIVIX boleh KLIK SINI

Sebagai pengedar Shaklee yang sah..AR menyediakan "ready stok' Vivix untuk mereka yang memerlukan di sekitar Putra Heights, Puchong dan Shah Alam. Pos ke seluruh malaysia juga disediakan. FREE POS tau. Shaklee belanja..hehe. pape roger k

Harga Vivix Shaklee : Rm475.00 ( Percuma keahlian Shaklee) 

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.1 comment: