08 March 2021

SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA 2021!!

 

Selamat Hari wanita 2021

Selamat Hari Wanita Sedunia 2021.

Tema Hari Wanita Sedunia tahun ini iaitu #ChooseToChallenge atau #BangkitMendepaniCabaran melambangkan landskap global semasa. Betapa wanita di zaman ini sangat mencabar. Siapa rasa tak mencabar hebat la dia. hehe.

Kakya sendiri sebagai wanita walaupun seorang suri rumah tangga, tetap rasa mencabar. Maklum la zaman mak mak kita dulu. Bila jadi suri rumah sangat berbeza. Tambah-tambah dengan cabaran Pandemic Covid 19 sekarang. PDPR, masak setiap hari, buat kerja sambilan lagi. Hebat memang hebat. Belum yang kena bekerja dari rumah. Sementara menjalankan kerja hakiki, anak-anak kena pantau, anak-anak kena bagi makan kan. Memang kena cergas 24 jam.

Pengedar ESP Shaklee
ESP suppelement Kegemaran Wanita


So kat sini Kakya sarankan untuk wanita diluar sana untuk kekal sihat dan bertenaga, sekurang-kurang ambil la supplement untuk kesihatan diri. Sayangi diri sendiri untuk menjaga mereka yang disayangi. peruntukan lah sedikit untuk kesihatan diri. Hubungi Kakya untuk maklumat lanjut mengenai supplement untuk wanita ok. Kakya umi anak 5 orang ambil ESP, VIVIX, Vitamin C, Alfafa Complex dan Ostematrix. Alhamdulillah cergas dan ceria. Maintain cantik dan kurus..Ahaksss. Apa2 roger ok. Kita sharing is caring. heheSalam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263

2 comments: