01 March 2021

PROMOSI SHAKLEE MAC 2021

 

Promosi shaklee bulan mac

Alahai teruja betul tengok Promosi Shaklee untuk bulan Mac ni. Beli ESP Shaklee 4 botol korang boleh dapat keahlian Shaklee secara percuma juga 1 Shaker Shaklee Exclusive tau. Berpinar-pinar mata tengok nya, Cantik sangat. 

Jadi bagi mereka yang berminat nak dapat kan ESP Shaklee ni dan nak daftar ahli Shaklee secara percuma boleh la beli set ni kan. Jimat sangat tau dari harga untuk 4 botol Rm644.00 kini dengan pendaftaran keahlian Shaklee harga hanya lah Rm516.00 untuk 4 botol ESP + Keahlian Shaklee (bernilai Rm35.00) + Percuma penghantaran (bernilai Rm10.00) + Shaker exclusive dari Shaklee. Yeahh...banyak jimat tu. 

Dengan set promosi ni boleh la kongsi atau jual kat kawan-kawan atau keluarga terdekat. Hehe...dah nak dekat puasa ni kan.. Sini Kakya share antara kebaikan ESP Shaklee :-

  • Memberi tenaga berterusan 
  • Membantu dalam penurunan berat badan yang berlebihan 
  • Memberi kan rasa kenyang yang lebih lama
  • Menguatkan otot rahim dan mengelakkan keguguran 
  • Membantu mengatasi Gastrik 
  • Meningkat penghasilan susu untuk ibu menyusu 
  • Menyokong pertumbuhan bayi di dalam rahim 
  • Menghaluskan dan mencerahkan kulit 
  • Mencantikkan rambut dan kuku 
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka 

7 Sebab korang perlu pilih ESP Shaklee ni.
  • ESP dihasilkan pada tahun 1961. Masih terjual hingga kini. Maksudnya mempunyai repuyasi baik dan tidak berbahaya.
  • ESP paling mudah diserap dalam badan kerana mendapat skor tertinggi PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) iaitu 1.0
  • Glisemik Indeks(GI) yang rendah iaitu 39 sahaja (gula dalam darah tidak meningkat mendadak beri kesan kenyang dan bertenaga lebih lama 
  • ESP tinggi dengan kalsium,  Vitamin B. Tidak mengandungi trans-fatty acid dan kolesterol.
  • ESP diperbuat dari soya Non-GMO (tidak diubah genetiknya) yang mana selamat - tidak seperti kebanyakan doya dipasaran (GMO) yang berbahaya pada kesihatan.
  • ESP melalui proses IPP (Identity Preservation Program) iaitu kacang soya ini dijaga rapi sejak ia ditanam sehingga terhasilnya ESP - tiada baja kimia atau racun perosak digunakan, dibasuh tidak menggunakan alkohol tetapi air sahaja untuk mengekalkan Genistein dan Isoflavones!
  • 1 Canister ESP terhasil dari 30kg kacang soya. 1 hidangan (3 sudu besar = Rm5 sahaja. 
Wow sangatkan...Mana nak dapat khasiat kacang soya yang tinggi kualiti, bebas kandungan gula dan dan dijamin selamat. Dapatkan sekarang..Promosi Beli ESP 4 percuma keahlian dan shaker Shaklee ini berlangsung sepanjang bulan Mac 2021

ESP Shaklee



Baca lanjut mengenai ESP Shaklee ==> 



Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263



0 comments:

Post a comment