04 March 2021

TESTIMONI ESP UNTUK HILANGKAN GASTRIK

ESP Shaklee rawat gastrik
Gastrik Hilang dan kenyang lebih lama dengan ESP 
' Saya amik ESP rasa kenyang lama gastrik tak bertandang, hasil sampingan berat turun dan kulit tak kusam'

ESP Shaklee untuk gastrik
Gastrik hilang dengan ESP
Saya pernah hadapi masalah gastrik yang teruk sampai tidak boleh bangun. Setiap kali bangun saya muntah, saya cuba ESP. Alhamdulillah memang sangat membantu. Gastrik saya hilang.

ESP Shaklee dan gastrik
Dah lama tak kena gastrik lepas amalkan ESP Shaklee
'Wawa dulu ada pengalaman gastrik teruk sampai pengsan ketika zaman belajar di Universiti. Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Alihalih badan yang kurus kering sebab makan cukup syarat. Lepas jumpa ESP, wawa minum ESP tak henti sejak 2014 sampai sekarang. Alhamdulillah belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpa.'
 
ESP Shaklee untuk gastrik
ESP Shaklee kaya dengan protein membantu masalah gastrik 

ESP Shaklee adalah sumber protein yang dihasilkan daripada kacang soya NON GMO.

  • kacang soya sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkali - dapat meneutralkan keasidan di dalam perut yang dirembeskan oleh kelenjar perut.
  • ESP Shaklee ada kandungan protein yang tinggi - dapat membantu dalam sistem pencernaan bekerja dengan lebih baik kerana sistem pencernaan kita mula bekerja apabila wujudnya unsur protein dalam perut.
  • ESP Shaklee boleh menggantikan susu - dimana bagus untuk bantu membina semula, memulihkan dan menggantikan sel-sel rosak dengan sel-sel baru di lapisan mukosa perut yang rosak dan menipis akibat hakisan asid.

Minuman ESP Shaklee ini juga boleh memberikan tenaga kepada pesakit gastrik yang sering keletihan dan lesu. Selain itu, ia buatkan rasa kenyang yang lebih lama!

0 comments:

Post a Comment