Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 December 2017

PROMOSI VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH

harga vivix shaklee

Hai semua..lambat update promosi December ni. hehe. Al maklum baru balik bercuti hampir dua minggu tak lekat kat rumah. So bulan ni promosi vivix shaklee tau. 

Harga murah menjunam ahakss, Beli 2 dapat diskaun 5%, Beli 6 dapat free sebotol. uolls jimat untuk 2 botol hampir Rm155.00. manakala belian 6 botol uolls jimat hampir Rm1000.00 (tertakluk dengan percuma keahlian lagi)

So uolls jangan lepaskan peluang ni. Kalau dah lama ushar nak try vivix ni . bulan ni la masa yang sesuai tau. Setakat ni dah banyak set promosi ni terjual. maklum la semua orang nak sihat muda cantik jelita kan. 

Antara khasiat dan keistimewaan Vivix adalah 

Antara nya adalah:-
  • Awet muda
  • Darah tinggi
  • Kencing manis
  • Parut excident
  • Sakit lutut
  • Rambut gugur
  • Nak kurus
  • Banyak angin 
  • Glaukoma katarak
  • Sakit Buah Pinggang
  • Masalah hati
  • Berhenti merokok
  • Nephrotic syndrome
  • Kanser
  • Masalah Jantung
  • Masalah usus
  • Autoimun (SLE)
  • Kemurungan
  • Kesuburan (pcos)
  • Parkinson
  • Kesihatan Menyeluruh
  • Vitiligo (sopak)
  • Nyanyuk
  • Tenaga
Walaubagaimana pun setiap penyakit yang anda hadapi perlu dapatkan nasihat doktor atau pakar kesihatan anda terlebih dahulu, Vivix hanya lah makanan tambahan bukan untuk mengubati. 

Info lanjut mengenai Vivix Shaklee ni uolls KLIK SINI ye

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign