Ajuya Rashid

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 May 2017

BACAAN DIABETIC TURUN DENGAN VIVIX

vivix shaklee

Seronok customer AR nak share testimoni ni dengan uolls lepas dapat tahu bacaan diabetic dia turun mendadak lepas consume Vivix Shaklee. Dalam masa yang sama dia juga mengamalkan pemakanan yang sihat. ye lah bila dah kena baru sedar nak jaga makan kan. 

"Just nak share dengan aju..bacaan diabetic akak dah turun dari 15 ke 7.5 alhamdulillah syukur sangat" - kak siti

tiap kali dapat mesej macam tu AR rasa happy sangat sebab apa yang AR jual dapat memberi manfaat pada orang2 yang membeli nya. Alhamdulillah semoga terus sihat ye kak. jangan lupa jaga makan dan ambil supplement  hehe






Pengedar Shaklee Putra Heights, 
Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil

Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com




17 May 2017

TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE

vitamin e shaklee


Hai semua, harini AR nak share satu testimoni dari sahabat AR. testimoni ni dari pelanggan beliau sendiri. Alhamdulillah pelanggan tu sudi untuk dijadikan sebagai testimoni untuk dishare dengan uolls. hehe...memang sporting semua customer kita orang. Maklum la bagus juga share kan mana tahu boleh tolong orang yang ada masalah yang sama untuk cuba produk ni

"Apa jadi kt customer sy ni???


actually customer tersalah pkai product skin care yg tkde kelulusan kkm..muka dia da mnipis dn mudah terdeda dgn prsekitaran kotor/habuk dn terus bjerawat pdahal customer hni bukan kulit jenis bjerawat..

after konsisten ambik vit c sejak bulan 3 skrg masuk botol yg kedua ni la muka after konsisten dgn vitc n vite...plg best nya bila ramai sgt org tegur dia da hlg jerawat customer pn tlg promote jg shaklee dn bli kt sy..vit e dpt tlg customer ni dr radiasi uv so lama2 muka da tk merah sgt bcoz kulit sda nipis kn.." - Z


Itu la sedikit sebanyak kisah beliau. uolls kalau nak pakai skin care mana2 sekali pun minta sangat2 cek dulu latar belakang syarikat dan produk tu lulus KKM atau pun tidak. hatta yang dah lulus pun kadang2 kena tarik balik sebab tu penting nya tahu syarikat mana yang keluar kan. so bila kita yakin dengan syarikat tu In shaa Allah produk dia pun meyakinkan. hehe..nak cakap dia yakin dengan Shaklee la teww...

ok sini AR share 

Harga untuk Vitamin E -  Sebotol ada 120biji tahan untuk 4bulan penggunaan - Harga Rm156.00

Harga Sustained release Vitamin C - Rm97.50 ada 180biji, tahan untuk 6bulan penggunaan.

untuk mendapatkan produk ni boleh terus contact AR di 012-6102263. 





Pengedar Shaklee Putra Heights, 
Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil
Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com




12 May 2017

HARGA SET HAMIL SHAKLEE





Set Hamil Shaklee adalah salah satu set paling laris buat pelanggan AR. Alhamdulillah murah rezeki semua ye. hehe. ok lah since ramai yang tanya apa set terbaik semasa hamil AR share sini vitamin yang diperlukan serta fungsi nya ye. 

SET HAMIL BASIC (BCOMPLEX, VITALEA, VITAMIN C, OSTEMATRIX)


B Complex 

  • Sumber Asid Folic : 400mcg harian sebelum konsepsi dan semasa awal kehamilan mengurangkan risiko bayi dilahirkan dengan kecacatan tiub neuron sehinggan 70%. 
  • Menyokong sistem saraf sihat 
  • Penghasilan hormon dan sel-sel darah merah
  • Penghasilan tenaga
Vita-lea Iron Formula
  • Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting dan mineral perlu untuk kesihatan optimum dan tenaga
  • Sumber Zat besi, kekurangan zat besi boleh menyebabkan anemia dalam wanita mengandung dan ibu menyusu
  • masa trimester terakhir fetus menyerap zat besi dari ibu
  • Mengurangkan risiko kelahiran bayi kurang matang
  • Hemoglobin : mengangkut oksigen dalam darah (ibu dan bayi)
  • Kuantiti darah meningkat semasa kehamilan
Vitamin C
  • Sebagai sistem imum membantu lawan jangkitan dan penyakit (bagi wanita hamil, pantang dan menyusu bayi)
  • Penghasilan kolagen - membina tulang rawan dan otot-otot dan tulang fetus
  • Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids , hesperidin dan rose hips untuk meningkatkan vitamin C
Ostematrix
  • Kalsium untuk tulang kuat dan sihat(40% daripada susu ibi mengandungi kalsium)
  • Membantu mengasimilasikan kalsium kedalam tulang dan menguatkan
  • merangsang penyerapan kalsium
  • Bantu dalam metabolisme tulang
  • Mengaktifkan enzime yang menbantu dalam pembinaan kepadatan tulang

SET HAMIL PREMIUM (SET HAMIL BASIC + ESP + OMEGA GUARD)

ESP
  • Sumber protein yang mengandungi asid-asid amino lengkap termasuk 9 asid perlu
  • Bebas laktosa secara semulajadi
  • Bebas kolesterol secara semulajadi
  • soya tidak diubah suai secara genetik(GMO)
  • Membantu penghasilan susu ibu
  • Trimester ke 2 & 3 bayi sedang berkembang dengan pantas
  • blok-blok pembinaan asas ibu & bayi

Omega Guard
  • EPA dan DHA memberi kesan positif terhadap perkembangan kognitif dan visual bayi bagi ibu hamil
  • Mengurangkan risiko alahan kepada bayi yang dikandung
  • Mengandungi 540mg EPA dan 360mg DHA. 

HARGA SET HAMIL BASIC SHAKLEE

Bcomplex       Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)                      
Vitalea           Rm93.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C       Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Ostematrix     Rm61.25 (120biji untuk 1bulan)
                     -------------
Jumlah          Rm311.25
                     =========


HARGA SET HAMIL PREMIUM SHAKLEE

Bcomplex       Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)                      
Vitalea           Rm93.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C       Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Ostematrix     Rm61.25 (120biji untuk 1bulan)
Esp                 Rm161.25 (2sudu sehari 1.5bulan)
Omega Guard  Rm136.25 (90biji untuk 1.5bulan)
                       --------------
                       Rm608.75
                       ==========

Perlu diingatkan harga diatas adalah harga retail..untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. AR syorkan uolls terus mendaftar sebagai ahli. Penjimatan sehingga 15-25% bagi setiap produk. silap haribulan boleh dapat bonus (cash rebate) tau. Dengan hanya menambah yuran pendaftaran bernilai RM69.00 anda layak untuk menikmati kelebihan sebagai ahli shaklee. In Shaa Allah AR akan guide anda. apa2 pun jika berminat boleh terus hubungi AR...Whatsapp ye.. 012-6102263







Pengedar Shaklee Putra Heights, 
Pengedar Shaklee Puchong, 
Pengedar Shaklee Alam Megah, 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara, 
Pengedar Shaklee Taman Puncak jalil
Whatsapp : 012-6102263
Facebook : Ajuya Rashid
Instagram : ajuyarashid 
Email : ya_rar@yahoo.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign