Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 August 2018

TESTIMONI GLA DAN B COMPLEX SHAKLEE UNTUK KESUBURAN

gla complex

Hari ni AR nak share pengalaman seorang founder tudung muslimah yang agak terkenal..hehe..Iaitu Puan Izzati Abd Rahman...Kalau uolls nak tau dia la founder tudung Mawaddah Izzati. AR pun baru tahu beliau pernah TTC ( Try To Conceive)  kalau di melayu kan maksud nya ialah Cuba Untuk hamil. 

Ye la..Tak semua orang bertuah bila kahwin terus lekat kan...Bila kahwin terus tak datang period dan di sahkan hamil. Jadi ada sesetengah yang terpaksa melalui saat penantian untuk mendapat cahaya mata selepas berkahwin. Siapa tak excited bila berkongsi hidup dengan yang tersayang untuk dapatkan zuriat. 

So..tempoh hari Puan Izzati ada buat perkongsian di IG Story berkenaa TTC beliau. 

"Dalam proses TTC tu, selain akan rasa down yang sentiasa datang dalam diri, I amalkan buat solat hajat berdoa dan berdoa. I tak tau kalau yang berkesan tak pada orang lain tapi i amalkan makan folic acid dan Gla Complex dari Shaklee. Yes i amalkan sebelum pregnant. Ini pun atas cadangan dari kakak i sebab dia yang jual. I tak jual ok..Masa TTC Adam lebih kurang 3 - 4 bulan i amalkan lepastu Alhamdulillah lekat. Memang nangis, we both menangis syukur. Setahun lebih yang penuh pengalaman. 

Then beralih kepada second pregnancy kali ni. Pengalaman lebih kurang sama. 5 - 6 bulan back then i rasa macam susah nak lekat walaupun i dah ready for second baby. Lepas tu i teringat pasal folic acid dan GLA Complex i terus consume balik. Alhamdulillah memang tak sangka it work well for me dengan izin Allah. I tak jual, tapi mungkin kurang boleh cuba juga. Siapa tahu kan?" - Puan Izzati 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )


Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign