Ajuya Rashid

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

17 January 2017

SHAKLEE SELANGOR "BEBAS PLASTIK"

SELANGOR BEBAS PLASTIK



Alhamdulillah...memandangkan Selangor telah mengeluarkan polisi untuk "bebas plastik" di setiap pasaraya. Mulai 16 January 2017 Shaklee pun ambil inisiatif untuk bebas plastik di cawangan selangor dan online order.

Tapi Shaklee ada menyediakan Non woven bag yang mana boleh dibeli dengan harga Rm2.90, Bukan untuk pergi beli barang pun cantik juga beg ni kan. hehe

So lepas ni kalau uolls terima barang dari AR tanpa plastik Shaklee tu harap maklum lah ye, sama ada melalui pos atau pun cash on delivery.  






untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






05 January 2017

PROMOSI JANUARI ~ VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH


Hai, salam 2017 uolls...Alhamdulillah AR kembali bersiaran..haha In Shaa Allah dengan semangat baru du tahun 2017 ni.

Haa apa2 pun meh nak cerita promosi bulan Januari ni...Mesti pengguna tegar Shaklee tau produk ni. Produk premium dalam Shaklee, mana tak nya botol nya yang sangat ekslusif dan isi nya yang sangat ekslusif juga di isi dengan sirap revesterol yang di paten khas untuk Shaklee sahaja. 

Sedikit info Vivix. 

Vivix™ merupakan minuman campuran botani iaitu revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.Secara rngkasnya.. Vivix bagus utk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.. Kenapa DNA? Kerana hampir setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.


Didalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular, melawan penuaan pada tahap selular dan lebih dari itu.

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak utama penuaan pada tahap sellular : 
 - Melindungi dan membaiki sellular DNA
 - Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
 - Menggalakkan biogenesis (Pembentukan baru) mitochondria
 - Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End Products)
 - Membantu menjaga dan memeliharan kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem    imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellulaar, kesihatan dan kesejahteraan. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






04 January 2017

SELAMAT TAHUN BARU ~ 2017 GONNA BE AWESOME


Assalamualaikum 2017, hehe lewatttt..hari ke 4 2017 baru hapdate malas nak layan kan. tak apa lah asalkan terasa jugak berada di tahun baru tu, terasa jugak nak ubah ke nak buat azam ke. 

Semoga dengan kedatangan tahun baru ni. kita semua sama2 berada didalam lindungan NYA, dan jadikan sebagai titik perubahan In Shaa Allah. 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign