Ajuya Rashid

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

11 May 2016

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BULAN JUN & PENCARIAN BLOGLIST TAHUN 2016



Lama x join segmen...untuk ke satu kali nya di tahun 2016..eh ye ke...ntah la rasa mcm lama sangat kot. sape nak join klik banner tau . ok bye!!





06 May 2016

PROMOSI MEI ~ SHAKLEE COLLAGEN POWDER DAN ALFAFA COMPLEX MURAH

alfafa complex shaklee murah

Hi uolls, ada sini penggemar dan pengguna tegar Shaklee Collagen Powder dan Alfafa Complex. Kalau ada jangan lepaskan peluang ni tau. Memang jarang2 sekali ni nak promo produk ni.

Shaklee Collagen Powder dengan pembelian 6 kotak uolls akan dapat 7 kotak collagen. bekalan untuk 7 bulan tu. Kalau tak dapat beli 6 kotak terus boleh cuba dulu 2 kotak dengan diskaun 5%. mesti gebu gebas dan cantik lepas dah amalkan. Info lanjut tentang colagen ada kat SINI

Alfafa Complex pula uolls boleh dapat kan percuma 1 botol dengan pembelian 3 botol. haa jimat tu. Bagi AR memang penggun tegar alfafa ni boleh la untuk bekalan 4 bulan. sebab bagi botol kecil tu boleh bertahan untuk 1 bulan. Kalau beli botol besar yang pack 700biji boleh la tahan untuk 2 bulan setengah. Bila lagi nak beli murah2 ni kan.

Nak murah lagi AR nasihatkan uolls terus join ahli. ada la benda yang AR nak share nanti bila uolls dah jadi ahli dengan AR. memang jimat banyak. silap haribulan boleh buat side income macam AR jugak. Ahakss...sape taknak duduk rumah sambil2 online dapat income kan. 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


23 March 2016

TERIMA KASIH ZALORA ~ TEBUS VOUCHER RM100.00 DARI ZALORA

mango purse zalora

Terima kasih Zalora sebab dah gantikan purse AR. hehe. haritu dapat email untuk collaborate dengan zalora. Hanya buat entry yang diberikan dapat la voucher Rm100.00 untuk pembelian di Zalora. Kebetulan memang tengah nak gantikan purse AR yang dah usang tu. Terus la setuju sebab ada ternampak jugak iklan zalora duk lalu lalang kat wall facebook. Cuci mata katalog dia. ;) Sangat cantik purse ni. suka2.

Dapat la pengalaman shopping di Zalora kan...rupanya memang best shopping kat zalora. mesra pengguna dan tak pening2. direct to the point. tau2 dah siap order dah. tunggu je depan rumah, bahaya betul. jangan la bosan2 pergi masuk website dia. haha macam2 ada kot..takut tak cukup iman.

dapat voucher 100 zalora

Hehe...First time pakai purse sampai lunyai macam ni. Tak tau la sebab apa. kualiti ke apa. Sebelum ni sampai dah bosan tunggu bertahun2 tak rosak2. Dah rosak macam ni pulak tak ada masa nak cari. Bila Zalora offer voucher tu lagi la laju. Online je kan..Klik2 dah sampai depan rumah. Cuma nya..sedikit terkilan AR order hari khamis kalau tak silap..hari khamis minggu depan nya baru sampai. Kita ni nak keluar rumah pun fikir banyak kali takut nya barang sampai. 

Apa2 pun..rezeki jugak kan. sape nak bagi. Kalau tidak taktau bila nak tukar purse lama tu. Bukan nya tak boleh beli tapi susah sangat nak pilih nak shopping2 cari yang betul2 suka. 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign