15 February 2014

Testimoni Alfafa Shaklee ~ Untuk Hubungan Intim, Keputihan, Susu Badan Makin Banyak

 
keputihan dan hubungan intim
 
Best ye Alfafa ni..saya pun memang jatuh cinta sangat dengan supplement ni..hehe. Jom baca testimoni mengenai Alfafa Shaklee dari Puan Fatin.
 
"Salam semua...excited tul nak share testi pepagi ni. Allah ciptakan tumbuhan Alfafa ni memang superbkan? Saya baru makan 5 hari tau tapi memang power lah! Alfafa beri kuasa 'grip' yang sampai suami pun tak boleh tahhann. Kene bagi husband makan Vitamin E nih. Hehe..And hari tu, baru sehari makan Alfafa (saya makan sekali sehari je, 3biji, sebab saya makan khas untuk detox, bukan untuk slimming), buah dada and punggung rasa berdenyut2. In the contrustion nak tegang and mantapkan kot. And after a few days, memang makin besar and anjal. hikhikhik..Air kosong memang kene banyak minum and jangan tahan kalau nak "buang". Baru cepat hasil die. - Puan Fatin

 
 
 
 
 
 
 
 

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


0 comments:

Post a comment