Showing posts with label Promosi Bulanan. Show all posts
Showing posts with label Promosi Bulanan. Show all posts

03 December 2020

PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2020

Promosi Shaklee Disember 2020 ini jatuh kepada Youth Skincare!! Iaitu beli Cleanser Youth dan mana-mana produk akan dapat Pouch Bag Inspira Shaklee. Exclusive tau. Beli dua produk pun dah boleh dapat dah. Syarat dia kena beli Cleanser dulu baru add on yang lain. Youth powerful duos kata nya. Hehe.
Promosi Shaklee Disember 2020
Promosi Shaklee Disember 2020


Mari kita tengok apa yang ada dalam Youth Skincare ni dan juga cadangan Youth Cleanser beserta pasangan nya dan juga harga. Ada yang layak percuma keahlian tau. Mana-mana harga yang lebih Rm300 uolls terus layak dapat percuma keahlian shaklee dan terus menikmati harga ahli. Haaa best kan.

Luminous Gel Oil Cleansel
Youth Luminous Gel Oil Cleanser 

Youth Luminous Gel Oil Cleanser 
  • Pembersihan double cleansing di dalam satu cleanser sahaja. 
  • Menghaluskan kulit dengan menanggalkan sel kulit mati. 
  • Tidak mengandungi sabun dan tidak mengeringkan kulit. 
  • pH seimbang memberi nutrisi pada kulit. 
  • Mengekalkan kelembapan kulit. 
  • Boleh digunakan sebagai makeup remover. 
  • Sesuai untuk kulit kering dan sensitive. 
Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Age Defense Moiturizer - SPF 50
Age Defense Moisturizer - SPF 50
  • Pelembap + sunblock SPF 50
  • Melindungi kulit dari sinar uvA dan uvB (broadspektrum)
  • Mengelakkan kerosakn sel kulit baru
  • Melindungi dari sunburn dan penghasilan jeragat
  • Melindungi kolagen di dalam kulit
  • Water-based maka seua untuk kulit berminyak dan mesra wuduk
  • Memberikan tona kulit lebih sekata.
  • Boleh digunakan sebagai makeup primer

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Advanced Renewal Night Cream (Light or Rich)
Advanced Renewal Night Cream (light or Rich)
  • Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit baru
  • Meningkatkan penghasilan kolagen dan elastin menjadikan kulit lebih muda, lebih lembut, lebih cerah.
  • Membantu meningkatkan jalan untuk nutrien lalu kepada kulit (meningkatkan keberkesanan produk)
  • Meningkatkan kelembapan kulit 
  • Elak kulit rosak dari radikal bebas
  • Membantu mengecutkan jerawat dan memudarkan bekas parut
Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Activating Serum 
Activating Serum 
  • Memperbaharui sel sebanyak 10 kali ganda lebih cepat
  • Meningkat penghasilan kolagen dan elastin suoaya kulit lebih muda, lebih lembut, lebih cerah
  • Meningkatkan ketegangan dan keserian, dan keremajaan kulit 
  • Mempunyai pam tanpa angin yang kedap udara untuk mengelakkan krim teroksida (meningkatkan keberkesanan produk)

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Restoring Eye Treatment
Restoring Eye Treatment
  • Mengurangkan garis halus, kedutan dan crows feet (kedudukan di tepi mata)
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran gelap
  • Melembapkan sekitar mata - membuatkan mata nampak segar dan tidak letih 
  • Peptide Blend menghasilkan kolagen dan percepatkan pembaharuan sel kulit
  • Menyerap kelembapan sehingga 1000 kali beratnya untuk hidrasi 
  • Cooling tip untuk penyerapan mikro
  • Kesan dapat dilihat dalam 7 ke 28hari penggunaan konsisten

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Perfecting Skin Toner
Perfecting Skin Toner
  • Menanggalkan sel kulit mati 
  • Membersihkan sisa kekotoran yang berbaki
  • Mencerahkan kulit kusam 
  • Menutup liang pori
  • Menenangkan kulit
  • Menghidratkan kulit
  • Tidak mengeringkan kulit
  • Membekalkan nutrisi pada kulit

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Radiance C + E
Radiance C+E
  • Mengandungi kepekatan vitamin C dan E tulen sebanyak 20% (tertinggi di pasaran)
  • Mengurangkan pigmentasi, kedutan, garis halus, age spots
  • Meningkatkan ketegangan kulit
  • Mencerahkan dan menyerikan kulit
  • Krim berada didalam kapsul supaya tidah mudah teroksida (kerana dari bahan 100% semulajadi) dan mudah dibawa kemana-mana
  • Kapsul dari bahan biodegrable(selamat untuk bumi)

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Moiture Lock Day Cream
Moiture lock day cream 
  • Menarik kelembapan dari persekitaran ke lapisan luar kulit untuk menangkan dan menghidrat kulit 
  • Menyeap 1,000 kali beratnya dalam air, mengunci kelembapan, dan membentuk takungan jauh di dalam kulit
  • Membina halangan pelindung untuk mengurangkan kehilangan air dari kulit 
  • Terbukti mengekalkan kelmbapan sehingga 5 jam dipakai.

Haa itu la dia promosi shaklee bulan Disember 2020 ni. Jadi buat la pilihan bijak ye. Oh ye kalau nak beli fullset pun boleh ye. Jangan segan-segan untuk tanya Kakya. Nak cantik tak boleh malu. hehe

Ingin dapatkan rangkaian produk shaklee dengan harga ahli anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya Rm35.00 atau secara percuma dan terus nikmati potongan sehingga 20%. Klik sini untuk cara daftar ahli shaklee.











Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263

Continue Reading

07 November 2020

PROMOSI SET BERSALIN DAN BERPANTANG SHAKLEE

Set bersalin shaklee
Promosi November Set Bersalin dan Berpantang Shaklee
Bulan November 2020 Shaklee ada Promosi Set Bersalin Dan Berpantang Shaklee ni dengan harga hanya Rm412.00 untuk 5 produk percuma 1 produk yang bernilai Rm57.00. Yang best nya anda dapat membeli dengan nilai Rm412.00 percuma keahlian shaklee, percuma penghantaran dan juga percuma sebotol Zinc Plus.

Kebaikan set bersalin dan berpantang shaklee

  1. Merangsang pengeluaran susu badan
  2. Memekatkan susu badan, buat bayi cepat kenyang
  3. Membekalkan tenaga segera 
  4. Mencantikkan kulit ibu dan bayi
  5. Memberi kesihatan menyeluruh pada ibu dan bayi
  6. Membantu menurunkan berat badan ibu selepas bersalin 
  7. Mempercepatkan penyembuhan luka 
  8. Mengelakkan stress dan menhindari meroyan 
  9. Menguatkan tulang dan rambut ibu dan bayi 
  10. Menganjalkan aset ibu 
  11. Mencegah sembelit
Set bersalin dan berpantang Shaklee promosi ini mengandungi produk-produk yang berikut :-

  • ESP - Sumber protein yang membantu menguatkan rahim, sebagai penggalak susu ibu, memudarkan stretch mark dan mengawal selera makan untuk mengembalikan bentuk badan asal.
  • Omega Guard - Sumber EPA DHA untuk membakar lemak yang berlebihan ketika hamil, membantu menambah kandungan EPA & DHA didalam susu ibu untuk perkembangan minda bayi. Mempercepatkan proses mengempiskan kan perut.
  • Vitamin C - Menguatkan sistem imun ibu dan bayi agar tidak mudah dijangkiti penyakit, memulihkan luka dan kulit yang terjejas.
  • Bcomplex - Membantu mengurangkan stress, membekalkan tenaga untuk ibu selepas bersalin dengan menukarkan glukose kepada tenaga.
  • Ostematrix - Mencegah sembelit ketika berpantang, membekalkan kalsium untuk ibu bagi mengelakkan sakit pinggang dan memulihkan tenaga ibu selepas bersalin.
  • Zinc Plus (PERCUMA) - Mineral penting bagi pemulihan luka, tambahan luka dalaman selepas bersalin.

Testimoni Set Bersalin dan Berpantang Shaklee


testimoni set bersalin shaklee

"Saya start amik ESP pas bersalin anak no 2. Amik set bersalin premium. Memang bertenaga masa dalam pantang compare dari anak first. Yang paling best berat badan pun turun dengan gembira. Masa preggy punya ler berat sampai 97kg pas abis pantang jadi 65kg jer. Best sangat rasanya." Puan Iza


Testimoni set bersalin shaklee


"Nak share lagi..Saya consume set berpantang shaklee dan tempoh berpantang tinggal lagi 3 hari. Semalam saya ke rumah mak saya. Dia dan adik2 terkejut tengok saya dah kurus. Saya tak berani nak tengok cermin sepanjang berpantang takut tengok badan sendiri dan sebelum pregnant pun badan saya gemuk. Suamin pun cakap saya dah kurus. Cuma xcaya betul saya belum try lagi baju-baju lama untuk di test. Tunggu betol2 habis pantang hehe..Dulu dah macam-macam ubat kurus saya makan, pegi gym la, aerobik la tapi ambil masa untuk turun berat badan. Bila makan produk shaklee, 40hari je tu belum lagi try set kurus shaklee kan. Tq shaklee!" - Puan Charm

Testimoni Set bersalin shaklee
Alhamdulillah..Nak citer sikit pengamana mengandung dan berpantang untuk kali yang ketiga ni. Hari ni dah masuk 19 hari berpantang, badan pun macam da sihat dan pulih sepenuhnya. Alhamdulillah yang best sekali baby Sopia langsung takde kuning dan sihat dari dilahirkan sampai arini ni. Semoga sihat sampai bila2. Aminn...Sofia dilahirkan denan berat 3.2kg dan pada hari ke 10 berat naik 3.8kg. Masa mengadnung pun mama rasa aktif je. dan masa berpantang pon rasa segar dan ok jek. Sakit tu biasa la tapi xde la sampai kritikal baring dan tido je. Huhu..Yang palong best dari hari pertama Sofia lahir hingga hari ni minum susu mama. Murah rezeki Sofia. Semoga mama dapat menyusukan Sofia sampai 2 tahun akan datang. Amin.. Nak tahu apa rahsia saye? Semestinya la shaklee..Nurul Fatin terima kasih memperkenalkan saya dengan Set Berpantang shaklee. Dengan kebaikan Shaklee ni terus saya jadi ahli." Puan Norieta


Wahh,,teruja pula baca testimoni dan kegembiraan ibu-ibu yang menggunakan set bersalin dan berpantang shaklee ni. Hehe..So korang apa lagi. Sementara set berpantang ni tengah promosi jangan segan-segan grab tau. Yang best nya set ni boleh ambil masa pregnant juga. dan tahan sehingga 4bulan. So ni la masa dia nak sediakan set pantang. 


Set bersalin shaklee
Set Bersalin Shaklee Rm412.00 Free ahli + free postage + Free Zinc Plus. Promosi sepanjang November sahaja. Order Sekarang!


Untuk pertanyaan dan info lanjut klik icon whatsapp atau hubungi 012-6102263

Ingin dapatkan rangkaian produk shaklee dengan harga ahli anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya Rm35.00 dan terus nikmati potongan sehingga 20%. Klik sini untuk cara daftar ahli shaklee.


Dah baca?



Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263




Continue Reading