03 December 2020

PROMOSI SHAKLEE DISEMBER 2020

Promosi Shaklee Disember 2020 ini jatuh kepada Youth Skincare!! Iaitu beli Cleanser Youth dan mana-mana produk akan dapat Pouch Bag Inspira Shaklee. Exclusive tau. Beli dua produk pun dah boleh dapat dah. Syarat dia kena beli Cleanser dulu baru add on yang lain. Youth powerful duos kata nya. Hehe.
Promosi Shaklee Disember 2020
Promosi Shaklee Disember 2020


Mari kita tengok apa yang ada dalam Youth Skincare ni dan juga cadangan Youth Cleanser beserta pasangan nya dan juga harga. Ada yang layak percuma keahlian tau. Mana-mana harga yang lebih Rm300 uolls terus layak dapat percuma keahlian shaklee dan terus menikmati harga ahli. Haaa best kan.

Luminous Gel Oil Cleansel
Youth Luminous Gel Oil Cleanser 

Youth Luminous Gel Oil Cleanser 
  • Pembersihan double cleansing di dalam satu cleanser sahaja. 
  • Menghaluskan kulit dengan menanggalkan sel kulit mati. 
  • Tidak mengandungi sabun dan tidak mengeringkan kulit. 
  • pH seimbang memberi nutrisi pada kulit. 
  • Mengekalkan kelembapan kulit. 
  • Boleh digunakan sebagai makeup remover. 
  • Sesuai untuk kulit kering dan sensitive. 
Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Age Defense Moiturizer - SPF 50
Age Defense Moisturizer - SPF 50
  • Pelembap + sunblock SPF 50
  • Melindungi kulit dari sinar uvA dan uvB (broadspektrum)
  • Mengelakkan kerosakn sel kulit baru
  • Melindungi dari sunburn dan penghasilan jeragat
  • Melindungi kolagen di dalam kulit
  • Water-based maka seua untuk kulit berminyak dan mesra wuduk
  • Memberikan tona kulit lebih sekata.
  • Boleh digunakan sebagai makeup primer

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Advanced Renewal Night Cream (Light or Rich)
Advanced Renewal Night Cream (light or Rich)
  • Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit baru
  • Meningkatkan penghasilan kolagen dan elastin menjadikan kulit lebih muda, lebih lembut, lebih cerah.
  • Membantu meningkatkan jalan untuk nutrien lalu kepada kulit (meningkatkan keberkesanan produk)
  • Meningkatkan kelembapan kulit 
  • Elak kulit rosak dari radikal bebas
  • Membantu mengecutkan jerawat dan memudarkan bekas parut
Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Activating Serum 
Activating Serum 
  • Memperbaharui sel sebanyak 10 kali ganda lebih cepat
  • Meningkat penghasilan kolagen dan elastin suoaya kulit lebih muda, lebih lembut, lebih cerah
  • Meningkatkan ketegangan dan keserian, dan keremajaan kulit 
  • Mempunyai pam tanpa angin yang kedap udara untuk mengelakkan krim teroksida (meningkatkan keberkesanan produk)

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Restoring Eye Treatment
Restoring Eye Treatment
  • Mengurangkan garis halus, kedutan dan crows feet (kedudukan di tepi mata)
  • Mengurangkan sembap dan lingkaran gelap
  • Melembapkan sekitar mata - membuatkan mata nampak segar dan tidak letih 
  • Peptide Blend menghasilkan kolagen dan percepatkan pembaharuan sel kulit
  • Menyerap kelembapan sehingga 1000 kali beratnya untuk hidrasi 
  • Cooling tip untuk penyerapan mikro
  • Kesan dapat dilihat dalam 7 ke 28hari penggunaan konsisten

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Perfecting Skin Toner
Perfecting Skin Toner
  • Menanggalkan sel kulit mati 
  • Membersihkan sisa kekotoran yang berbaki
  • Mencerahkan kulit kusam 
  • Menutup liang pori
  • Menenangkan kulit
  • Menghidratkan kulit
  • Tidak mengeringkan kulit
  • Membekalkan nutrisi pada kulit

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Radiance C + E
Radiance C+E
  • Mengandungi kepekatan vitamin C dan E tulen sebanyak 20% (tertinggi di pasaran)
  • Mengurangkan pigmentasi, kedutan, garis halus, age spots
  • Meningkatkan ketegangan kulit
  • Mencerahkan dan menyerikan kulit
  • Krim berada didalam kapsul supaya tidah mudah teroksida (kerana dari bahan 100% semulajadi) dan mudah dibawa kemana-mana
  • Kapsul dari bahan biodegrable(selamat untuk bumi)

Youth Luminous Gel Oil Cleanser + Moiture Lock Day Cream
Moiture lock day cream 
  • Menarik kelembapan dari persekitaran ke lapisan luar kulit untuk menangkan dan menghidrat kulit 
  • Menyeap 1,000 kali beratnya dalam air, mengunci kelembapan, dan membentuk takungan jauh di dalam kulit
  • Membina halangan pelindung untuk mengurangkan kehilangan air dari kulit 
  • Terbukti mengekalkan kelmbapan sehingga 5 jam dipakai.

Haa itu la dia promosi shaklee bulan Disember 2020 ni. Jadi buat la pilihan bijak ye. Oh ye kalau nak beli fullset pun boleh ye. Jangan segan-segan untuk tanya Kakya. Nak cantik tak boleh malu. hehe

Ingin dapatkan rangkaian produk shaklee dengan harga ahli anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya Rm35.00 atau secara percuma dan terus nikmati potongan sehingga 20%. Klik sini untuk cara daftar ahli shaklee.











Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263

0 comments:

Post a comment