Showing posts with label Set kecantikan kulit shaklee. Show all posts
Showing posts with label Set kecantikan kulit shaklee. Show all posts

13 October 2017

CADANGAN SET JERAGAT SHAKLEE

set jeragat shaklee

SET JERAGAT - Sumber dari majalah rapi, AR pantang nampak vitamin tu ha laju la nak share ngan uolls. So Vitamin E, Vitamin C dan Protein (ESP) ternyata lah dapat membantu untuk mengurangkan jeragat. nak lagi best kena la tambah Bcomplex. 

Sini AR share pula set kecantikan kulit shaklee


ESP - Membantu menjadi kan kulit lebih berseri dan anjal, merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mempercepatkan pembulihan luka serta memudarkan parut

Bcomplex - Mencegah stress dan kelesuan yang menggangu hormon kulit, Menaikkan seri muka 

Vitamin C - Membentuk kolagen, memberikan kulit lebih anjal dan muda, berseri

Vitamin E - Anti penuaan dan antioksidan yang hebat untuk kesihatan kulit, merawat parut

Harga set kecantikan kulit shaklee

Bcomplex    Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C    Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Vitamin E    Rm156.25 (120biji untuk 4 bulan)
ESP             Rm161.25 (untuk 1.5bulan)

Total           Rm 473.75


Perlu diingatkan harga diatas adalah harga retail..untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. AR syorkan uolls terus mendaftar sebagai ahli. Penjimatan sehingga 15-25% bagi setiap produk. silap haribulan boleh dapat bonus (cash rebate) tau. Dengan hanya menambah yuran pendaftaran bernilai RM69.00 anda layak untuk menikmati kelebihan sebagai ahli shaklee. In Shaa Allah AR akan guide anda. 
Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading

08 October 2017

CADANGAN DAN HARGA SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

Harga set kulit shaklee


Set kecantikan kulit shaklee ni dapat membantu untuk merawat dan mengekalkan kulit yang sihat dari dalam. 

Fungsi supplemen untuk kulit

ESP - Membantu menjadi kan kulit lebih berseri dan anjal, merangsang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mempercepatkan pemulihan luka serta memudarkan parut

Bcomplex - Mencegah stress dan kelesuan yang menggangu hormon kulit, Menaikkan seri muka 

Vitamin C - Membentuk kolagen, memberikan kulit lebih anjal dan muda, berseri

Vitamin E - Anti penuaan dan antioksidan yang hebat untuk kesihatan kulit, merawat parut

Harga set kecantikan kulit shaklee

Bcomplex    Rm58.75 (120biji untuk 4bulan)
Vitamin C    Rm97.50 (180biji untuk 6bulan)
Vitamin E    Rm156.25 (120biji untuk 4 bulan)
ESP             Rm161.25 (untuk 1.5bulan)

Total           Rm 473.75

Perlu diingatkan harga diatas adalah harga retail..untuk mendapatkan harga yang lebih jimat. AR syorkan uolls terus mendaftar sebagai ahli. Penjimatan sehingga 15-25% bagi setiap produk. silap haribulan boleh dapat bonus (cash rebate) tau. Dengan hanya menambah yuran pendaftaran bernilai RM69.00 anda layak untuk menikmati kelebihan sebagai ahli shaklee. In Shaa Allah AR akan guide anda. 
Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading

18 September 2017

TESTIMONI BEBAS KULIT BERMASALAH DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

kulit berjerawat


Assalammualaikum semua. td share kat fb, tak sangka paling cepat banyak likes. whatsapp pun dan2 menderu.. Allahhu..

sbnarnya, pic last skali tu muka belemuih dengan minyak berkilo.. keluaq rumah x tepek apa pun.. parut still ada, baki lagi 10% lagi nak hilang.. tengok dekat2 nampak laa hihi.. πŸ˜‚πŸ™ˆ

Silakan share, sebarkn utk mnfaat ramai lg yaa insyaAllah. - Faezatul 

Faezatul menggunakan Shaklee untuk atasi masalah kulit dengan set shaklee. iaitu :-

Vitamin E
ESP 
Vitamin C
GLA Complex
Bcomplex
Alfafa complex

waahh suka tengok wajah terbaru Faezatul..makin baik dan flowless sangat.


Cerita Faezatul masa bulan April...kini 3 bulan kemudian kulit makin cantik. suka pulak tengok nye. hehe

gambar kiri: 25/6/2016 (sebelum kenal shaklee)

Setelah hampir 10 BULAN consume #shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni

Ya kawan2, muka faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh! Sakitnya Ya Allah..😭

Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok2 kat telekung dah ada darah kot! Geli kan tengok?😱

Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.

Salah faezatul juga gatai sangat nak try padan muka! Terpengaruh sgt dgn iklan claimed cntik advanced.. 😜

Gambar kanan : 2/4/2017

Ikhtiar faezatul dengan Shaklee bermula dengan #vitamine & ESP. Follow guide dr ummi saya, Dr. Ainniah, #alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!

Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, faezatul slowly add on #vitaminc + #bcomplex + #glacomplex + #nutriwhite cleanser

Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, faezatul add on #alfalfacomplex & faezatul akui kagum dengan 'kerja' alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit faezatul #alhamdulillah happy sangat!πŸ‘πŸ‘

Start dr 'trauma' lampau, faezatul dah x pakai skincare lgsung smpai la ni.

Utk luaran, faezatul cuma sapu #herbalblend sbg plembab & penghilang parut. Best sgt! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁

Yang tinggal la ni si parut merah2 yang dok ketegaq takmau hilang..ada lg dlm 30%..Nampak gaya memang kena ratah ESP sngguh2 lpas neh..πŸ˜‚

Moral of the story: jgn cepat trpengaruh dgn statement, cntik dlm ms smnggu kaa 2 mnggu kaa..

Last2 kulit kita merana, zalimi dri sndiri..duit trbang..πŸ’ΈπŸ’Έ kita yg maluuu..😭 - Faezatul 

Lain-lain testimoni set kecantikan kulit shaklee klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading

23 July 2013

Testimoni Set Kesuburan dan Kecantikan Kulit Shaklee




set kecantikan kulit

Pn Fieza yang telah menggunakan Set kusuburan dan Kecantikan Kulit Shaklee.

"Sebelum ni fieza asik promote pasal set kesuburan je kan...ni testimoni dari fieza sendiri selepas amalkan shaklee 
Sblm ni fieza nk kuar/keje, make-up mmg kena tebal2 sb nk tutop jerawat expecially kt dagu...mmg hormon fieza sblm ni x ok, jerawat selalu turun naik. Mmg malu la tgk muka sendiri. rasa x confident berhadapan dgn org lebih2 dgn suami pun fieza segan.
Selepas hampir 5-6 bulan mencuba Shaklee dgn konsisten suami tegur jerawat dh x naik lg la kt dagu. Muka semakin bersih. Terasa gembira dgn pujian itu 
Alhamdulillah slps hormon semakin baik, fieza pun hamil dgn Set Kesuburan Shaklee disamping kulit semakin bersih terhindar dr jerawat dgn Set Kecantikan Shaklee...
Actually set ni dh jadi mcm 3 in 1...Cantik Subur & Hamil...
Shaklee mmg terbukti bole merawat hormon n kembalikan wajah kite menjadi lebih bersih n terhindar dr virus jerawat. Preggy mom pun bole nmpak lg berseri nt " - Pn Fieza



set kecantikan kulit


Pn Fieaza mengamalkan ESP, Bcomplex, Vitalea, GLA, Vitamin E, Alfafa dan Vitamin C..Alhamdulillah...happy dengan perubahan yang dialami oleh puan fieza. Tak kurang juga ucapan tahniah kerana berjaya hamil dengan ketentuan Ilahi. Kita hanya berusaha...yang menentukan adalah YANG MAHA ESA. 








Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

Continue Reading

25 June 2013

Testimoni Set Kecantikan kulit Shaklee

set kulit shaklee

"Dah lama nk share tp xtershare2 so hari ni amik masa jap nk share..testimoni diri sendiri ...dulu kulit muka sgt2 la berminyak,kusam,jeragat,keputihan,haid x teratur sejak dari ank dara lagi dan sush nk buang air besar..uhh tensen masa tu...lepas amalkan pengambilan alfafa,vit. E, b complex dan esp ramai pulak yg puji kulit muka nampak seri lain macam...dan masalah keputihan, jeragat, kulit kusam dan berminyak ilang...dan haid x teratur dan susah nk buang air besar dh xde..yeayy sgt2 hepi... tq buat BONDA SHA & VITAMINN SUPPLEMENT sb kenalkan sy pd produk shaklee ni...i love shaklee .sekarang nie saya dah jadi PENGEDAR SHAKLEE ID NO:953111....: - Pn Shira

Puan Shira menggunakan Vitamin E, B Complex, ESP dan Alfafa Complex.
set kulit shaklee

alfafa shaklee

untuk kulit

untuk kulit

Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh click button "Order Now" Dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD di kawasan berdekatan AR boleh hubungi AR terus ye
 
 
 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftraran.
 


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

 

Continue Reading