Showing posts with label testimoni vitamin c shaklee. Show all posts
Showing posts with label testimoni vitamin c shaklee. Show all posts

31 October 2017

PARUT DIMUKA HILANG DENGAN VITAMIN C SHAKLEE

parut di muka hilang

Haa..ni mesti ramai suka bab masalah parut ni kan. AR sendiri pun teruja la kalau boleh hilangkan parut ni. hehe

Testimoni ni nak tau tak sape? Bibik dekat taska tau yang makan vitamin C ni. Kecoh je dia bila sedar-sedar parut kat muka dia hilang. 

Alhamdulillah..kalau macam tu habis la teacher2 kat taska tu mengoder vitamin C..sebab testimoni depan mata. Dari bibik pulak tu. 



Harga Sustained Release Vitamin C Shaklee RM97.00

Info lanjut mengenai Vitamin C shaklee boleh KLIK SINI




Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Continue Reading

18 September 2017

TESTIMONI BEBAS KULIT BERMASALAH DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

kulit berjerawat


Assalammualaikum semua. td share kat fb, tak sangka paling cepat banyak likes. whatsapp pun dan2 menderu.. Allahhu..

sbnarnya, pic last skali tu muka belemuih dengan minyak berkilo.. keluaq rumah x tepek apa pun.. parut still ada, baki lagi 10% lagi nak hilang.. tengok dekat2 nampak laa hihi.. πŸ˜‚πŸ™ˆ

Silakan share, sebarkn utk mnfaat ramai lg yaa insyaAllah. - Faezatul 

Faezatul menggunakan Shaklee untuk atasi masalah kulit dengan set shaklee. iaitu :-

Vitamin E
ESP 
Vitamin C
GLA Complex
Bcomplex
Alfafa complex

waahh suka tengok wajah terbaru Faezatul..makin baik dan flowless sangat.


Cerita Faezatul masa bulan April...kini 3 bulan kemudian kulit makin cantik. suka pulak tengok nye. hehe

gambar kiri: 25/6/2016 (sebelum kenal shaklee)

Setelah hampir 10 BULAN consume #shaklee . Baru hari ni berani nak share gambaq closed up camni

Ya kawan2, muka faezatul pernah berjerawat teruk. Jerawat yang besar-besar, merah & bernanah ranum kat dalam tuh! Sakitnya Ya Allah..😭

Part paling sedih bila jerawat tuh boleh meletup anytime dia suka. Kadang tak sedar pun, tengok2 kat telekung dah ada darah kot! Geli kan tengok?😱

Puncanya? Salah pakai skincare (tak mau mention skincare apa), mungkin sesuai dengan orang lain tapi BUKAN SAYA.

Salah faezatul juga gatai sangat nak try padan muka! Terpengaruh sgt dgn iklan claimed cntik advanced.. 😜

Gambar kanan : 2/4/2017

Ikhtiar faezatul dengan Shaklee bermula dengan #vitamine & ESP. Follow guide dr ummi saya, Dr. Ainniah, #alhamdulillah 2 minggu pertama dah nampak perubahan ketara, JERAWAT yang membengkak MAKIN KECUT, PARUT MAKIN PUDAR!

Masa tu, dah betul2 rasa yakin dengan Shaklee neh. Sebulan lepas tu, faezatul slowly add on #vitaminc + #bcomplex + #glacomplex + #nutriwhite cleanser

Perubahan makin ketara tapi lambat progressnya. November 2016, faezatul add on #alfalfacomplex & faezatul akui kagum dengan 'kerja' alfalfa neh. Dia speed up healing process & total detox kulit faezatul #alhamdulillah happy sangat!πŸ‘πŸ‘

Start dr 'trauma' lampau, faezatul dah x pakai skincare lgsung smpai la ni.

Utk luaran, faezatul cuma sapu #herbalblend sbg plembab & penghilang parut. Best sgt! Sebab tak berminyak, sejuuuuuk ja kulit saya..😁

Yang tinggal la ni si parut merah2 yang dok ketegaq takmau hilang..ada lg dlm 30%..Nampak gaya memang kena ratah ESP sngguh2 lpas neh..πŸ˜‚

Moral of the story: jgn cepat trpengaruh dgn statement, cntik dlm ms smnggu kaa 2 mnggu kaa..

Last2 kulit kita merana, zalimi dri sndiri..duit trbang..πŸ’ΈπŸ’Έ kita yg maluuu..😭 - Faezatul 

Lain-lain testimoni set kecantikan kulit shaklee klik sini

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading

17 May 2017

TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE

vitamin e shaklee



Hai semua, harini AR nak share satu testimoni dari sahabat AR. testimoni ni dari pelanggan beliau sendiri. Alhamdulillah pelanggan tu sudi untuk dijadikan sebagai testimoni untuk dishare dengan uolls. hehe...memang sporting semua customer kita orang. Maklum la bagus juga share kan mana tahu boleh tolong orang yang ada masalah yang sama untuk cuba produk ni

"Apa jadi kt customer sy ni???



actually customer tersalah pkai product skin care yg tkde kelulusan kkm..muka dia da mnipis dn mudah terdeda dgn prsekitaran kotor/habuk dn terus bjerawat pdahal customer hni bukan kulit jenis bjerawat..

after konsisten ambik vit c sejak bulan 3 skrg masuk botol yg kedua ni la muka after konsisten dgn vitc n vite...plg best nya bila ramai sgt org tegur dia da hlg jerawat customer pn tlg promote jg shaklee dn bli kt sy..vit e dpt tlg customer ni dr radiasi uv so lama2 muka da tk merah sgt bcoz kulit sda nipis kn.." - Z


Itu la sedikit sebanyak kisah beliau. uolls kalau nak pakai skin care mana2 sekali pun minta sangat2 cek dulu latar belakang syarikat dan produk tu lulus KKM atau pun tidak. hatta yang dah lulus pun kadang2 kena tarik balik sebab tu penting nya tahu syarikat mana yang keluar kan. so bila kita yakin dengan syarikat tu In shaa Allah produk dia pun meyakinkan. hehe..nak cakap dia yakin dengan Shaklee la teww...

ok sini AR share 

Harga untuk Vitamin E -  Sebotol ada 120biji tahan untuk 4bulan penggunaan - Harga Rm156.00

Harga Sustained release Vitamin C - Rm97.50 ada 180biji, tahan untuk 6bulan penggunaan.



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading