20 August 2015

BONUS BONANZA ~ PERCUMA PRODUK UNTUK AHLI SHAKLEEpercuma produk shaklee


Assalamualaikum...agak terlewat sebenarnya. Tapi wajib la nak bagitau kan.Salah satu kelebihan menjadi ahli Shaklee. Tiba-tiba Shaklee buat surprise promosi ogos iaitu BONUS BONANZA berupa PERCUMA PRODUK SHAKLEE UNTUK AHLI SHAKLEE yang mendaftar sebelum ogos 2015. Tawaran ini sah sehingga 31 ogos sahaja ye. 

Oleh itu..AR nak jemput semua yang mendaftar di bawah AR sila hubungi AR untuk keterangan lanjut. atau sila inform mereka2 yang berdaftar dibawah uolls pulak. Rugi je rasa kalau tak grab peluang ni. Yang aktif atau tidak aktif semua nya layak. asalkan mendaftar sebagai ahli shaklee sebelum ogos 2015. phewww menarik kan. 

Nampak tak paling kurang uolls boleh redeem produk percuma :

1. 50uv - Zinc
2. 200uv - Zinc + Vitalea iron formula
3. 300uv - ESP + lecithin.

dannn seterus nya sampai ke tiang terakhir nak tahu lebih lanjut kena bisik2 kan. ini rahsia kita2 je. hehe. jangan marah ye. Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.3 comments: