20 August 2015

PENGEDAR / AGEN SHAKLEE DI PUTRA HEIGHTS DAN PUCHONG

pengedar shaklee puchong dan putra heights


Assalamualaikum...Saya Ajuya Rashid Pengedar / Agen Shaklee anda di Putra Heights dan Puchong. Lokasi di Putra Heights Seksyen 9, Belakang Stesen Minyak Petron (Seksyen 9). Lokasi di Puchong pula adalah sekitar Puchong (Shell Puchong Prima) / Aeon Big Bukit Puchong. Kepakaran saya adalah membantu ibu-ibu hamil, berpantang dan menyusukan bayi untuk tampil sihat. Serta membantu mereka-mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan mendapatkan supplemen Shaklee yang betul dan selamat. 

7 Sebab Anda Perlu Pilih Kami Sebagai Konsultan Shaklee Anda
  1. Servis Penghantaran Percuma
  2. Penghantaran Melalui Pos Laju / Gdex / Citylink  Kami juga membuat pengeposan ke seluruh Malaysia Cas pengeposan yang berpatutan. Dari Rm6.30 - Rm21.60 . Percuma penghantaran untuk pembelian Rm800.00 (semenanjung) dan Rm1000.00 (sabah/sarawak)
  3. Produk Shaklee Ready Stok 
  4. Pengalaman melebihi 3 tahun di dalam Shaklee 
  5. Pengguna Shaklee Sejak 2012
  6. Agen Shaklee Yang Komited Sejak 2012
  7. Konsultansi Pantas dan Mesra
Selain daripada itu AR juga membuat penghantaran di Kawasan Berdekatan seperti Seri Kembangan, Bandar Kinrara, Alam Megah dan Shah Alam (Seksyen 27 - 29)


Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


1 comment: