01 October 2015

PROMOSI OKTOBER SHAKLEE ~ CLEARANCE SALE VITAMIN E SHAKLEE!!

clearance sale

Uolls...Shaklee buat gila... ada ke offer harga Vitamin E murah gila. Beli 1 Percuma 1. Maknanya uolls beli 2 botol dengan harga 50% diskaun. Gila murah (while stok last ye)

Dan perlu di ingat ada note " Consume before expire date January 2015". So faham2 je la kenapa ada clearance sales kan. hehe. Kalau uolls yang bijak pandai mesti ambil peluang ni untuk rasai kehebatan Vitamin E complex Shaklee ni. 

Haa tu dia Manfaat Vitamin E Shaklee ==>> http://www.ajuyarashid.com/2015/09/7-manfaat-vitamin-e-complex-shaklee.html
untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

3 comments: