Showing posts with label ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK. Show all posts
Showing posts with label ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK. Show all posts

21 February 2020

TESTIMONI ESP SHAKLEE ELAK PERUT PEDIH

ESP SHAKLEE UNTUK ELAK PERUT PEDIH

Hai korang , harini Kakya nak share testimoni customer Kakya sorang ni beliau memang selalu repeat order ESP Shaklee dengan Kakya. Tiba-tiba hari tu dia repeat order tapi order 2 botol. Kakya pun saja la tanya kenapa sampai 2 botol harini ni. Oh nak bagi kat saudara yang dah berusia katanya sebagai buah tangan. Ye la kakya (tersama pulak nama..hehe) ni suka minum ESP sebab bila lapar tak sempat nak makan apa-apa shake je ESP Shaklee tu boleh la rasa selesa sikit perut. dah tak pedih sangat. tu ingat nak bagi orang tua kan tak ada selera makan harap jugak dia minum ni boleh buat perut mereka tak pedih. 

Perut pedih bila lapar ni selalu nya dikaitkan dengan gastrik. Tapi belum tahap gastrik lagi. Mild la kot..hehe main kot kot pulak. Ye la semua orang dapat rasa kan macam mana kalau lapar. Tapi tak sempat nak makan apa-apa. So solusi dia shake je la ESP. Sementara nak masak nasi tu boleh la alas perut sambil jaga kesihatan. Mana tahu kulit pun cantik, badan pun sihat dan kurus. Ahaks.


ESP Shaklee
Harga Rm161.00
Tadaaa ESP Shaklee berwajah baru. Post ni pulak Kakya rasmikan gambar baru ESP. Hehe..So Bagi korang yang nak cuba untuk mengatasi masalah perut pedih bila lapar atau untuk gastrik boleh la roger Kakya tau. ESP ni berfungsi untuk meneutralkan asid di dalam perut juga menggantikan sel-sel badan lama yang telah rosak akibat terhakis oleh asid tadi.



Yang benar
Ajuya Rashid
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara



Continue Reading

12 October 2017

TESTIMONI ESP SHAKLEE UNTUK GASTRIK

esp shaklee

"Alhamdulillah so far gastrik kurang eventho saya just minum ESP SHAKLEE je pagi. Then makan tengah hari pun dah lambat. Around 2-3 petang and since sekarang ni tengah busy untuk final project, tidur 3-4 jam pun badan still lagi bertenaga. Dalam kelas tak mengantuk." - Syafiqah

Alhamdulillah salah seorang pelajar yang ambil ESP shaklee untuk gastrik. Malah siap dapat untuk tenaga pergi ke kelas dan buat project. Memang sesuai sangat untuk student yang memerlukan sarapan on the go. Pagi2 just shake ESP je. 

esp shaklee untuk gastrik
ESP Shaklee : Harga Rm161.25

Info lanjut dan testimoni ESP SHAKLEE boleh KLIK SINI 

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading

02 March 2017

SET GASTRIK SHAKLEE


Beberapa hari lepas AR ada hantar set gastrik shaklee ni ke Puchong, rupanya customer ni dah 3 kali order ESP dengan AR. so AR tanya la ok ke amik Shaklee ni. Alhamdulillah katanya gastrik pedih perut pagi2 dah tak de, selalu nya tak sempat nak breakfast sebelum pergi kerja tu yang terasa sangat pedihnya. sekrang ni dia siap2 bancuh dan minum ESP on the way ke tempat kerja. Kadang kat ofis baru bancuh jugak. Peppermint pun membatu jugak buang angin kus kus..hehe tergelak AR. Tapi Alhamdulillah la kalau dapat membantu kan. AR pun memang nak share kebaikan dan membantu menyelesaikan masalah orang2 macam ni lah. sambil niaga sambil bantu orang lain untuk membaiki kesihatan. In Shaa Allah.

Bagi uolls yang ada masalah gastrik atau angin dalam badan...boleh la cuba set ni. AR sangat2 rekemen sebab mak AR sendiri pun ambil ESP ni untuk gastrik dia. Pagi2 steady je dia kalau lambat sarapan pun.






Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik ) Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading