Showing posts with label Shaklee Bandar Kinrara. Show all posts
Showing posts with label Shaklee Bandar Kinrara. Show all posts

01 December 2020

TESTIMONI ESP UNTUK KURUS DAN KULIT BERJERAWAT


ESP Shaklee untuk kurus
Testimoni ESP rasa kenyang sepanjang hari.
"Nak bagitau sepanjang minum esp makan nasi sekali sehari je. Minum pagi pukul 10 atau 11 tak rasa lapar sangat. Tapi makan jugak kueh untuk alas perut. Dalam pukul 2 atau 3 petang baru makan nasi. Nasi pun tak penuh pinggan macam dulu rasa cepat kenyang. Biat beli esp untuk masalah penyakit kulit. Tak sangka pulak boleh buat rasa kenyang. Macam ni boleh la turunkan berat badan sekali kan. Diet"

Testimoni ESP untuk kurus
Testimoni ESP dan Lecithin Shaklee untuk lawas dan kurus
Dah makan nak masuk botol ketiga. Dalam 3-4 hari lagi habis la botol ke dua tu. Okey sangat2 Berak pun kerap. Dulu berak sehari sekali je waktu pagi. La ni sehari 2-3 kali. Pastu baju pon Alhamdulillah banyak dah boleh pakai selalu kat lutut ada lemak-lemak Ni lemak tu tak nampak dah. Nampak tiruih ja Nampak tulang. Peha pun rasa makin kecik sikit. Ada beli kebaya masa tahun 2015, kebaya tu size M. Memang beli yang kecik lepas tu gantung ja dalam bilik. Mula-mula beli memang tak caya boleh pakai, memang tak boleh masuk langsung . Kelmarin try masuk dah cuma ketat sikit lah. Moga-moga boleh pakai raya ni. Ada lagi 2 bulan. "
ESP Shaklee untuk kulit berjerawat
Testimoni ESP untuk kulit 
ESP terbaik bagi saya untuk parut. sangat berbeza bila ambil ESP. Masa naik jerawat parut-parut cepat hilang kalau tak dulu memang parut akan la,bat hilang. Dan kulit muka rasa tegang dan ajal juga.
Testimoni ESP Shaklee untuk kurus
Testimoni ESP Kulit sihat dan rasa kenyang 
Nak kasi feedback ni, Sejak consume ESP Shaklee ni kan kulit jarang naik jerawat, dan baru terperasan muka dah tak cepat sunburn kalau tidak tak boleh kena panas sikitmesti merelit. Kulit dah semakin ok. Tona kulit hampir-hampir nak sekata dah. Cuma tang dahi ja. Dann minum ESP ni kan cepat kenyang tau, nafsu makan takdelah macam orang gila. Even kadang-kadang tak minum eso tapi kesan dia still nampak. Bagus ESP ni. Nanti habis nak beli lagi.
Testimoni ESP Shaklee untuk kulit
Testimoni ESP jerawat hilang
Saya ambil ESP dan Vitamin C Shaklee untuk masalah jerawat saya yang teruk akibat resdung. saya makan dan buat masker vitamin C. Alhamdulillah jerawat kecut dan hilang.


Baca lanjut mengenai ESP, Klik Sini ==> Harga, kebaikan dan keistimewaan ESP Shaklee

Baca juga : 

Harga ESP Shaklee 

Harga Rm161.00
Isi Kandungan 850gm / 30 hidangan



Ingin dapatkan rangkaian produk shaklee dengan harga ahli anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya Rm35.00 atau secara percuma dan terus nikmati potongan sehingga 20%. Klik sini untuk cara daftar ahli shaklee.











Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263

Continue Reading

11 November 2020

OMEGA GUARD SHAKLEE

 

omega guard shaklee
Omega Guard Shaklee

Omega guard Shaklee adalah minyak ikan tulen berkepekatan tinggi, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk.. Membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada 7 komponen utama termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian omega guard membekalkan 990mg asid lemak omega-3 (546mg EPA, 360mg DHA).

Omega guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PCBs yang sering mencemari pelbagai spesis ikan. Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.
8 Manfaat Utama Yang Diperolehi Dari Omega Guard Shaklee
  1. ASID LEMAK omega-3 merupakan asid lemak yang penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Omega-3 dari asas tumbuhan tidak boleh ditukarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan. Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yang timbul daripada muncul andropos. Ia juga mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS, bagi kulit licin dan kemerah-merahan.
  2. MENCEGAH PENYAKIT SALURAN DARAH DAN STROK - DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melicinkan saluran darah dan peredaran darah yang lancar. Oleh sebab itu, ia efektif untuk mengekalkan tekanan darah normal dan ketegangan dileher dan sakit kepala. Ia juga merendahkan kolestrol, menghindarkan pembekuan darah dalam badan, membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL, mengawal masalah obesiti, mencegah arteriosclerosis, myocardial infarction.
  3. KESIHATAN JANTUNG - Omega-3 dapat mengurangkan keradangan, keradangan boleh merosakkan saluran darah dan menyebabkan penyakit jantung. EPA & DHA telah terbukti melalui penyelidikan dapat memberikan manfaat berikut yang mana semuanya boleh membantu mengurangkan risiko penyakit jantung: Membantu mengekalkan paras trigliserida (kolesterol) dan tekanan darah, Meningkatkan pengaliran darah dan Mengekalkan degupan jantung sihat.
  4. MEMBANTU TUMBESARAN & PERKEMBANGAN OTAK JANIN DAN MEMBANTU PERKEMBANGAN MEMORI - DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. ia penting terutamanya pada 3 bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan. Susu ibu mengandungi kandungan DHA yang tinggi. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran, mencegah penyakit Alzheimer, memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migraine. Satu hidangan Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-asid lemak omega-3 EPA dan DHA.
  5. MENINGKATKAN SISTEM IMUN DAN MENYIHATKAN PARU-PARU - Mengawal sistem imun seperti membaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) dan penyakit buah pinggang.
  6. MENENTANG KANSER - Kajian telah menunjukkan bahawa Omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. Ia juga boleh meningkatkan enterogastritis, merangsang kesihatan hati selepas pembedahan dan membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.
  7. MEMELIHARA FUNGSI-FUNGSI SENDI (ARTHRITIS) - Paras asid lemak Omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu boleh mencegah kemusnahan. enzim yang membentuk tisu rawan. Ia mencegah arthritis, memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif.
  8. MENCEGAH INSOMNIA DAN MEMBANTU MENGURANGKAN TEKANAN - Kajian telah membuktikan bahawa EPA dan DHA mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autism, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizopherenia.
omega guard shaklee


Omega Guard Shaklee Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

Testimoni Omega Guard --> KLIK SINI

Cara Anak Kakya makan Omega Guard --> KLIK SINI

Harga Omega Guard Shaklee

Harga Pasaran Rm136.00
Isi Kandungan 90biji 

Saranan penggunaan Omega Guard Shaklee

Ambil 3 kapsul sekali sehari selepas makan

KKLIU 2469/2019, MAL12015013NC

Ingin dapatkan rangkaian produk shaklee dengan harga ahli anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran hanya Rm35.00 dan terus nikmati potongan sehingga 20%. Klik sini untuk cara daftar ahli.



Salam 
Ajuya Rashid 
Shaklee Business Leader 
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp/whatsapp : 012-6102263

Continue Reading

01 October 2019

PROMOSI OKTOBER ~ OSTEMATRIX SHAKLEE MURAH

harga ostematrix


Hai korang, sukacita AR nak maklumkan bahawasanya bulan Oktober ni Shaklee ada promosi Ostematrix dengan belian 3 botol korang akan dapat diskaun 5%. Jimat Rm12.00 untuk bekalan 3 bulan ni. ihikss...best kan. bagi korang yang memang peminat tegar dan pengguna pil kalsium yang sangat bagus untuk kesihatan tulang kita ni boleh la order sekarang. Kat bawah ni AR share siapa yang memerlukan Ostematrix ni ye. Wajib la cuba untuk mereka-mereka yang baru nak cuba tu, tengah murah ni bila lagi kan. 

Siapa yang perlukan ostematrix shaklee


  1. Untuk mereka yang sembelit
  2. Bekalan kalsium untuk ibu mengandung 
  3. Insomnia - membekalkan kalsium dan magnesium yang mencukupi dengan memberikan tidur yang lebih lena.
  4. Mereka yang bekerja berat - ostematrix membantu menguatkan tulang
  5. Mereka yang mempunyai masalah senggugut
  6. Ibu menyusu


Berikut adalah manfaat lain untuk ostematrix 



  1. Bantu kurangkan gastrik 
  2. Bantu imbangi atau kurangkan stress
  3. Ringankan simptom PMS
  4. Meningkatkan penyerapan nutrien 
  5. Bantu mengurangkan migrain
  6. Atasi lenguh dan sakit badan 
  7. Bantu tidur lena 
  8. Atasi masalah kekejangan otot
  9. Kurangkan risiko osteoporosis
  10. Menguatkan tulang dan gigi

Antara 3 sebab kenapa mereka suka kan Ostematrix 


  1. Lawas
  2. Senang bangun pagi, badan rasa segar 
  3. lenguh dan sakit-sakit badan hilang 


Salam Sayang, 
Ajuya Rashid
Hp / Whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara



Continue Reading

17 December 2018

VIVIX SHAKLEE HARGA MURAH GILA!!

Vivix Shaklee

Harga Vivix Shaklee murah gila korang...yang ni memang rugi kalau AR tak bagitau awal-awal. Sebab tak pernah lagi Shaklee buat offer sehingga 10% potongan untuk produk vivix shaklee ni. Yang geram nya ianya adalah istimewa untuk ahli baru sahaja tau. maksudnya bagi korang yang memang nak beli atau tengah usha2 nak beli vivix sekarang la masa dia. Terus grab 2 botol tau. Banyak sangat untung nya kat sini AR share kenapa jimat.

  • Harga Rm684.00 (Harga pasaran sebotol Rm475.00 kalau 2 botol dah Rm950.00 kan...sebab tu kena terus grab 2 botol dan daftar keahlian. Korang jimat sehingga Rm266.00)
  • Percuma keahlian yang bernilai Rm65.00 tak perlu bayar dah yuran keahlian tu. best kan jimat lagi
  • Percuma penghantaran bernilai Rm10.00, pun best jugak...hehe jimattt
  • Bonus atau cash back 5% hampir Rm38.00 untuk lagi..cuba tolak siap-siap harga vivix tadi jimat lagi kannn. 
  • Percuma cooler bag yang sangat exclusive...uwaaa yang ni membuat AR jeles tau. Selalu AR kena beli dalam Rm28.++. Tapi korang yang mendaftar dengan promo ni akan dapat secara percuma sahaja. erghhh jeles amat. 


vivix bandar kinrara
Harga Vivix Shaklee Murah sangat ni

Haaa ni haa cooler bag tu. Exclusive sangat untuk korang bawa travel Vivix. sebab vivix ni disyorkan untuk simpan ditempat yang sejuk. Kalau kat rumah terus je simpan dalam peti ais lebih selamat dan menjaga kualiti nya. Nak travel masuk kan dalam beg ni untuk mengurangkan pendedahan kepada suhu yang tinggi. 

Haih tak boleh jadi ni...Korang kena order tau vivix shaklee tengah murah gila ni. Offer ni berlangsung sehingga 28 Februari 2019 je tau. Sempat lagi fikir tapi kalau kehabisan stok tak dapat la nak nolong kan. Dorang ni bukan nya boleh harap. hehe. Maklum la Vivix adalah produk paling top didalam banyak2 produk Shaklee. 

Info lanjut dan testimoni VIVIX

Nak order Vivix Shaklee dengan harga murah gila ni boleh terus whatsapp AR tau. berdesup AR hantar. hehe




Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti BANDAR KINRARA, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, TAMAN PUNCAK JALIL dan BUKIT JALIL  boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di  Bandar Kinrara, Bukit Jalil, Puchong, Seri Kembangan dan Taman Puncak Jalil



Continue Reading