Showing posts sorted by relevance for query testimoni vivix. Sort by date Show all posts
Showing posts sorted by relevance for query testimoni vivix. Sort by date Show all posts

07 July 2020

VIVIX SHAKLEE ~ KHASIAT DAN MANFAAT

Harga Vivix Shaklee

Vivix Shaklee 

Vivix Shaklee adalah Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Khasiat Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin berusia fungsi otak menjadi semakin lemah dan menuju ke amnesia atau nyanyuk. Tubuh badan juga akan terdedah kpd risiko pelbagai penyakit seperti gout, asma dan demam.Mengambil vivix boleh dijadikan sebagai perisai dan imuniti tubuh.

Vivix membantu mengembalikan keremajaan. Kandungan vivix dpt memberi keperluan vitamin tubuh dan membuatkan anda nampak 25 tahun lbh muda.

Manfaat Vivix Shaklee

Vivix merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi antaranya adalah :-
  • Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
  • Bantu dalam menghalang kanser
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Mengurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
  • Bantu dalam pengurangan berat badan
  • Meningkatkan sistem imun
  • Meningkatkan kesihatan mata
  • Menyokong kesihatan keseluruhan 
  • Membantu meningkatkan tenaga
  • Antioksidan yang baik untuk awet muda

Keistimewaan Vivix shaklee


Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA.

Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix, iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas wain merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia(Jakim).


Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. 2500 kajian diterbitkan terhadap bahan-bahan yang digunakan dalam Vivix. Bahan yang digunakan mempunyai potensi lebih 10 kali ganda dari resveratrol semata-mata dalam memperlahankan penuaan sel.

Mempunyai lebih dari 15 polyphenol termasuk ellagitannins yakni antioksidan semulajadi. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi tanpa pewarna tiruan, pemanis, perasa, alkohol dan pengawet.


Testimoni Vivix Shaklee



testimoni vivix kulit cantik

testimoni vivix luka pembedahan

Cara Pengambilan Vivix Shaklee

1 sudu setiap hari secara terus atau campurkan dengan minuman kegemaran. Sedap dihidangakn secara sejuk.


Harga Vivix Shaklee 

Harga Retail Vivix Shaklee Rm475.00

Harga Ahli Vivix Shaklee Rm380.00

Jauh beza kan bila mendaftar sebagai ahli shaklee. Dan buat pengetahuan anda belian melebihi Rm300.00 keatas boleh dapat percuma keahlian tau. nah Vivix dengan harga Rm380 dah layak dapat keahlian. apa tunggu lagi terus la daftar ahli shaklee secara percuma dengan belian Vivix Shaklee. Klik untuk daftar online ==> Daftar ahli shaklee secara online



Cara order, kat mana nak beli Vivix Shaklee?

Pengedar Vivix Shaklee

Nak beli Vivix Shaklee? ada 2 cara untuk beli Vivix Shaklee disini

  1. Whatsapp terus Kakya di 0126102263. Penghantaran sekitar Bandar Kinrara, Bukit Jalil dan Taman Puncak Jalil.  
  2. Melalui pos dan courier secara percuma. Terus daftar keahlian dan order sendiri di website Shaklee di link ini https://www.shaklee.com.my/products/live-healthier/10320?sid=920211 Sistem layan diri. dan jika memerlukan bantuan boleh hubungi saya bila-bila masa sahaja. 
Baca Juga : 


Terima kasih, 
Salam sayang 
Ajuya Rashid
Shaklee Business Leader
Pengedar Shaklee Bandar Kinrara
Hp : 012-6102263
Continue Reading

15 August 2018

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE KULIT MAKIN SEKATA DAN BERTENAGA

Testimoni vivix

Best betul testimoni vivix ni...semalam baru AR dapat. fresh dari ladang. hehe...8hb beliau terima vivix nak cuba sebotol je dulu maklum la promosi. Tapi nanti kalau ok hujung bulan kot la sempat nak repeat order yang promo kan. AR pun layankan aje lah...order sebotol tanpa harga promosi. 

Tengok-tengok belum hujung bulan baru 14hb iaitu 6 hari dari tarikh belian sebelum nya beliau dah roger AR balik untuk dapatkan 2 botol dengan harga promosi. Ish mesti best sangat testimoni ni. Rupanya Nadira cakap kulit mak makin sekata " Kak minum vivix tu memang cantik kan kulit ke, kulit muka mak sekata..baru je minum saya risau dia dah lawa nak melaram pulak..haha"

"Tapi kesan dia cepat..mak dulu tak larat joging dia jalan jer..sekarang bapak tinggal belakang"...Habis la mak dia dah makin bertenaga dan cantik pengangan vivix...hehe

Apa2 pun AR tumpang gembira dengan manfaat yang dapat dari vivix ni. Lagi pun Polifenol yang terdapat dalam Vivix sangat membantu untuk memiliki kulit lembut, anjal dan berseri. 

Kajian klinikal terkini menunjukkan polifenol mempunyai potensi untuk menggalakkan penghasilan kulit sihat dan berseri. Polifenol juga memainkan peranan penting dalam mengekalkan kesihatan dan kessejahteraan tubuh badan. Melindungi sel-sel dalam tubuh dari kerosakan radikal bebas termasuk menggalakkan fungsi jantung yang sihat, sebab tu lah mak Nadira dah boleh joging. hehe


Jangan lupa bulan ogos ni kita ada promosi beli 2 dapat diskaun 5%, beli 6 percuma 1... Best sangat..siap dapat free membership, cash rebate, free pos, dan juga layak untuk membeli cooler beg dengan harga Rm8 sahaja. 



Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )


Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Continue Reading

28 October 2015

KOLEKSI TESTIMONI VIVIX ~ DARAH TINGGI, KENCING MANIS, KANSER DAN BERHENTI MEROKOK

TESTIMONI VIVIX UNTUK KENCING MANIS




TESTIMONI VIVIX UNTUK DARAH TINGGI



TESTIMONI VIVIX UNTUK STROKE


TESTIMONI VIVIX UNTUK BERHENTI MEROKOK



TESTIMONI VIVIX UNTUK KANSER






untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






Continue Reading

08 July 2015

MANFAAT DAN TESTIMONI VIVIX YANG BERSIFAT ANTI PENUAAN


Didalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak utama penuaan pada tahap sellular : 
  • Melindungi dan membaiki sellular DNA
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • Menggalakkan biogenesis (Pembentukan baru) mitochondria
  • Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End Products)
  • Membantu menjaga dan memeliharan kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellulaar, kesihatan dan kesejahteraan. 





TESTIMONI VIVIX SHAKLEE




"Dulu saya agak kusam,
Kini sy lebih ceria dan lebih muda"

Ini salah satu punca pabila Nana menjadi penggemar Vivix!

Semakin kt berusia, semakin tua usia kulit dan organ serta sistem kt

Jadi badan kt ini pun memerlukan khasiat

Resveratrol adalah salah satu bahan utama dalam VIVIX yang bertindak membaikpulih DNA Sel dan sekaligus membaikpulih sel, organ dan sistem tubuh badan kt

Best kan #shakleeeffect ni?

Makin tua makin sihat

Jom Shaklee


Vivix merupakan antara supplement kegemaran nana sebab dah banyak bantu nana untuk improve kesihatan dan kecantikan..
.
1) Vivix bantu nana dapatkan kulit idaman nana.. Cerah, Glowing dan Bebas Jerawat
.
2) Vivix membantu nana dapatkan berat idaman nana.. Nana pernah turun berat hampir 6kg dalam masa 2 minggu..
.
3) Vivix membantu ibu nana mengurangkan masalah JANTUNG yang beliau hadapi sehingga tidak perlu terlalu bergantung dengan ubat hospital
.
4) Vivix membantu ayah nana kurangkan bacaan kencing manis..
.
5) Vivix banyak membantu sahabat dan customer nana yg alami masalah SUKAR HAMIL kerana ianya memperbaiki sel dan dna so sel n dna kita segar n sihat
.
.
Semuanya dengan izin Allah.. Alhamdulillah.



BULAN JULAI 2015 PROMOSI VIVIX BELI 6 PERCUMA 1, JIKA ANDA MEMBUAT BELIAN 2 BOTOL DAPAT DISKAUN 5% BESERTA KEAHLIAN PERCUMA DAN PERCUMA SEBOTOL VITALEA IRON FORMULA. hebat kan?? jangan tunggu lama2 tau. masa ni la nak cuba untuk melambatkan proses penuaan badan kita. In Shaa Allah dengan izin NYA pengguna vivix mendapat manfaat dari nya. Hubungi AR untuk info lanjut. 


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
.



Continue Reading

14 September 2017

TESTIMONI VIVIX UNTUK GLAUKOMA

testimoni vivix untuk glaukoma

Harini AR nak share testimoni seorang ayah pada sahabat AR dalam group Shaklee juga. haa..teruja tak tengok rambut dia tumbuh. hehe. ayah beliau menghidap glaukoma, mata makin sihat, rambut pun dah tumbuh. rambut hitam pulak tu yang banyak. ahaks


"DULU BOTAK LICIN BOLEH BUAT CERMIN. KINI TIDAK LAGI. EWAH.

Dulu, boleh kira dengan jari, ada berapa helai rambut putih (uban) ayah. Rambut hitam toksah cerita, yilek kot. Ya la, botak licin berkilat boleh buat cermin kot! (sori ayah TERmengata depan2 😜)

Bulan Oktober 2016, ayah di-diagnosed glaucoma. Haru biru hidup ayah. Kami 'penonton' pun turut terasa ke-susah hati-an ayah. Sapa la tak risau kalau diberitahu yang salah satu komplikasi glaukoma ialah buta!

Jadi, Ain bagi ayah Vivix sebagai ikhtiar sihatkan mata. Ayah konsisten sampai sekarang walaupun agak lambat nak rasa kesan Vivix ni kata ayah. Ya la, Vivix ni bukan ubat, tapi suplemen yang menyihatkan dari dalam.

Ain cerita kat ayah pasal Telomere Study. Takkanlah anak dia ni nak memudaratkan ayah sendiri kan. Ada bukti sains lagi. Itulah sebabnya ayah yang tak pernah percayakan suplemen, terus 'setia' dengan Vivix.

Baru ni ke rumah ayah, ayah bagitau yang 'kilat2' kat mata (kata pakar mata, ianya disebabkan aging) dah hilang. Pressure dalam mata (intraocular pressure) pun maintain normal so far. Alhamdulillah syukur...

Dan tiba2 ayah tunjuk belakang kepala ayah. Mak ooii, terkejut Ain, sebab hampir separuh kepala ayah sekarang dah penuh rambut baru hitam2! 😱

Ayah suruh ambik gambar. Inilah hasilnya. Tersengih2 kerang busuk ayah, kepala yang dah sekian lama botak, akhirnya penuh rambut hitam.

Sapa la tak suka, kalau makin berumur makin 'muda'. Hihihi... 😜

Bukan rambut ayah je tau. Mak yang consume Vivix beberapa bulan kemudian dari ayah, pun rambut hitam dah mula nak menguasai kepala mak.

Bai2 rambut putih (uban). You wont be missed. And please dont come back. Hihihi 😜" - Ain 

Ain bagi vivix untuk ayah dia sebab ayah dia menghidap glaukoma, jadi bila ada perubahan mesti la masing2 suka kan. tak apa la berhabis sikit. janji mak ayah sihat. keramat hidup kita sihat..kita pun happy. 

Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Continue Reading

26 September 2017

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE ~ KULIT MOIST DAN DARAH KOTOR BEKU HILANG

Vivix untuk darah beku kotor

"Vivix tu i ambil tak sampai 2 bulan i dah nampak perubahan..kulit i jadi moist & lembut..i suka & nak order lagi satu botol boleh tak..i nak bagi kat my mum minum juga. tq 

Ni nak citer dengan u first time i pi bekam darah kotor banyak sangat sampai i takut tengok darah beku. Masa tu i beum minum vivix lagi tapi Alhamdulillah i pi 2nd time darah kotor or beku i tak ada lagi.  Sampai doktor tu tanya  apa yang i buat sampai darah beku i tak ada lagi. So i cakap dengan dia i minum Vivix ni. Dia pun cakap dengan u memang bagus vivix ambil vivix ni walau pun a bit mahal tapi tak apa demi kesihatan. happy sangat Alhamdulillah semoga kita sihat walafiat. TQ" - Puan Azidah

Waahh teruja baca testimoni vivix dari puan Azidah ni siap nak beli untuk mak sekali. Alhamdulillah...AR pun ada bekalkan mak Vivix hehe..tu pun nak cakap. ye la untuk kesihatan mak kan. sape tak sayang mak oiii.


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid 
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

Continue Reading

10 January 2016

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE ~ BACAAN KENCING MANIS TURUN, AWET MUDA



vivix untuk awet muda


Harini group shaklee AR di gemparkan dengan testimoni vivix shaklee untuk kencing manis. hehe gempar tu. mau tak nya dah la bacaan kencing manis turun lepas tu tengok muka mak dia yang berumur 53 tahun. lebih kurang umur mak AR tau tak. Tapi kulit dia macam umur 20 an. huwaaa terus rasa nak amik vivix gak. hehe. jom baca perkongsian beliau 


"GULA Dari 28.7 turun 6.5
-------------------------

Masih ingat kisah mak saya yang bacaan kencing manis beliau paling rendah 8.3 dan paling tinggi 28.7 sejak kena kencing manis? Purata biasanya 11-14. 

Hari ni mak saya beri khabar gembira. Bacaan 6.5 lepas sarapan nasi lemak dan roti telur goreng.

Rahsianya? Vivix konsisten hingga sekarang. Hampir setahun dah rasanya.

Alhamdulillah. Syukur.

Kesihatan orang tersayang = PRICELESS

Selain Gula ok
Kulit lebih sihat dan flawless pada usia
53 tahun!"





Info lanjut mengenai vivix boleh tengok dekat SINI



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

Continue Reading

01 August 2018

PROMOSI OGOS ~ VIVIX HARGA MURAH BUY 6 FREE 1

vivix shaklee

Welcome Ogos...Maka nya Shaklee pun akan ada produk untuk promosi bulan ogos ni. dan ia nya jatuh kepada Vivix beli 6 free 1, Beli 2 botol vivix dapat diskaun 5%.  Anda juga layak untuk membuat belian Cooler Bag Vivix dengan harga Rm8.00 jika membuat belian Vivix buy 6 free 1, atau 2 set Twin pack vivix. 


Vivix adalah produk penemuan revolusioner oleh Shaklee, Vivix Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Vivix mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. 

Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaan sel.

Vivix mampu memperbaiki sehingga ke peringkat sel sebab tu lah AR sangat suka syorkan setiap penyakit dan masalah kesihatan untuk mencuba VIVIX SHAKLEE ni. Mahal bukan lah faktor nya tetapi khasiat dan manfaat kesihatan yang lebih baik adalah lebih penting kan. 

Antara nya adalah:-
  • Awet muda
  • Darah tinggi
  • Kencing manis
  • Parut excident
  • Sakit lutut
  • Rambut gugur
  • Nak kurus
  • Banyak angin 
  • Glaukoma katarak
  • Sakit Buah Pinggang
  • Masalah hati
  • Berhenti merokok
  • Nephrotic syndrome
  • Kanser
  • Masalah Jantung
  • Masalah usus
  • Autoimun (SLE)
  • Kemurungan
  • Kesuburan (pcos)
  • Parkinson
  • Kesihatan Menyeluruh
  • Vitiligo (sopak)
  • Nyanyuk
  • Tenaga

Walaubagaimanapun setiap penyakit yang anda hadapi perlu dapatkan nasihat doktor atau pakar kesihatan anda terlebih dahulu, Vivix hanya lah makanan tambahan bukan untuk mengubati. 

Antara koleksi testimoni vivix KLIK SINI


Harga Pasaran Vivix Rm475.00 daftar keahlian sekarang untuk harga lebih jimat dan menikmati promosi bulanan Shaklee


Untuk order dan sebarang pertanyaan. Boleh la berhubung dengan Ajuya Rashid di saluran berikut ( klik )

Call / sms : 012-6102263
Whatsapp : Ajuya Rashid 
Telegram : Ajuya Rashid
Facebook Mesengger : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm75.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
Pengedar Shaklee (SID : 920211) Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Continue Reading