Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: MAGIC BABY BULLET

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

30 August 2015

MAGIC BABY BULLET


Magic Baby Bullet yang di order dah sampai..hehe. Tak sabor nak buat solid food Nayli. Haa..apa lagi jom kita ngetest. 

Dah lama usha..Bonus Shaklee masuk akaun je terus order. Bukan apa saje je nak letak nama. Umi beli dengan bonus Shaklee umi bulan 7 haritu. Giteww..

Dah test nanti kita bagi review plak. Beli ni bukan apa tau. Boleh membuat umi rajin jugak untuk memasakkan puree atau solid food untuk anaknya. Sebab bekas2 nya semua comel2. Haha. Betul ke betul. Nantikan resepi2 dan hasil nya ye. 


Untuk info lanjut atau pesanan pm di fb : Ajuya Rashid Shaklee Independent Distributor (SID 920211) sms/ whatsapp : 012-6102263 Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

3 comments:

  1. Ada 1 kat rumah..mmg berbaloi pakai benda ni. Beli masa anak no 2.

    ReplyDelete
  2. Salam..
    macamane baby bullet ni?? ok x..kate nak buat review..puas kite tunggu..hihihi =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign